Συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας

ergat-ketntrpatra

Στις 10:30 το πρωί της Πέμπτης, δίνουν ραντεβού για την συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο, με παράλληλη πορεία στο κέντρο της πόλης οι δημόσιοι υπάλληλοι, που θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Νομαρχιακού Τμήματος Αχαίας της ΑΔΕΔΥ, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας.

Στην ανακοίνωση του αναφέρει:

«Συνεχίζουμε ανυποχώρητα στο δρόμο του παλλαϊκού ξεσηκωμού της 4ης Φλεβάρη. Μπορούμε να τους σταματήσουμε με άμεση κλιμάκωση και πολύμορφες κινητοποιήσεις!

Η διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης δεν πρέπει να περάσει!

Αγώνας για να ανατραπεί η αντιλαϊκή πολιτική της Κυβέρνησης, της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ.!

Σας καλούμε όλες και όλους να κλείσουμε τα σχολεία και να συμμετάσχουμε στην απεργία, κλιμακώνοντας τον αγώνα για την ανατροπή αυτής της πολιτικής!

Όλες και Όλοι στην Απεργία, την Πέμπτη 7 Απρίλη 2016 και στο Απεργιακό Συλλαλητήριο, που θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας στις 10:30 π.μ.»

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Survivor 2024: «Στην κόψη του ξυραφιού» οι σχέσεις Περπατάρη και Ταλαδιανού

«Για να το είπα, σαν βλάκας θα έκανε», σχολίασε ο Περπατάρης Σε οριακό επίπεδο έχει …