Μία απόλυση με ερωτηματικά για την στάση της εργαζόμενης(VIDEO&ΦΩΤΟ)

590_d356822874c4f2f9c9d2123e59f1d9dc

Δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία αεροσυνοδού, που απολύθηκε με διαδικασίες εξπρές, με το που προσγειώθηκε το αεροσκάφος στο οποίο εργαζόταν, μετά την αδικαιολόγητη απόφασή της να εγκαταλείψει το αεροπλάνο, ενώ οι επιβάτες ήσαν μέσα, χρησιμοποιώντας την τσουλήθρα, χωρίς να υπάρχει σε ισχύ το σύστημα έκτακτης ανάγκης.

Ο εκπρόσωπος τύπου της United Airlines Τσάρλι Χόμπαρτ, δήλωσε ότι το περιστατικό σημειώθηκε κατά την προσγείωση του αεροπλάνου στο Χιούστον και πως αν και ήρθαν αμέσως οι υπεύθυνοι της εταιρείας σε επαφή με την αεροσυνοδό, δεν έλαβαν σαφής απαντήσεις γιατί το έπραξε, με αποτέλεσμα η απόλυσή της να είναι μονόδρομος, για παραβίαση των όρων εργασίας της.

Μάλιστα, σε μια φωτογραφία που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του τηλεοπτικού δικτύου, φαίνεται η τσουλήθρα έχει κατέβει στην αντίθετη πλευρά της πύλης του αεροσκάφους Boeing 737-900, στο οποίο επέβαιναν 159 επιβάτες και 6μελές πλήρωμα, που είχε αναχωρήσει από το Σακραμέντο με κατεύθυνση το διεθνές αεροδρόμιο George Bush του Χιούστον και όλοι αποβιβάστηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα, απορώντας με την στάση της εν λόγω αεροσυνοδού.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γιώργος Γεννηματάς: Τριάντα χρόνια από τον θάνατο του οραματιστή του ΕΣΥ

«Θα τον θυμόμαστε πάντα με ευγνωμοσύνη» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης Τριάντα χρόνια συμπληρώνονται …