Προσλήψεις επικουρικού προσωπικού

00-ΕΡΓΑΣΙΑ-EGRG0003-e1431694071970
Καλούνται, όσοι ενδιαφέρονται να προσληφθούν ως επικουρικό προσωπικό, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως δώδεκα (12) μηνών, για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών των Φορέων Παροχής Υπηρεσιών Υγείας αρμοδιότητας της Διοίκησης της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας, να υποβάλλουν αιτήσεις με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, για την εγγραφή τους στους καταλόγους επικουρικού προσωπικού, κατά κατηγορία/κλάδο και ειδικότητα, που θα καταρτίσει η υπηρεσία.

Την αίτηση θα συνοδεύουν απαραίτητα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά νομίμως επικυρωμένα:
1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.
2. Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών.
3. Φωτοαντίγραφο άδειας άσκησης επαγγέλματος (όπου απαιτείται).
4. Η ανεργία αποδεικνύεται με πρόσφατη βεβαίωση του Ο.Α.Ε.Δ.
5. Η προϋπηρεσία στον ιδιωτικό τομέα αποδεικνύεται με βεβαίωση του ασφαλιστικού φορέα του ενδιαφερόμενου (Βλ. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ).
6. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/86 ότι δεν έχει κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ)
7. Βιογραφικό σημείωμα.
Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτηση με τα δικαιολογητικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή με εταιρία ταχυμεταφοράς (με την προϋπόθεση ότι αποδεικνύεται από την σφραγίδα του ταχυδρομείου ή τα ειδικά έντυπα ταχυμεταφοράς ότι έχει αποσταλεί το αργότερο την 11.04.2016), στην 3η Δ.Υ.ΠΕ. Μακεδονίας (Αριστοτέλους 16, 3ος όροφος Τ.Κ. 54623) ή προσωπικά στην ίδια διεύθυνση, εργάσιμες ημέρες, από ώρα 09:00 έως 14:00 στο Γραφείο Πρωτοκόλλου.
Για πληροφορίες στο τηλέφωνο 2313 320500.
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Περιοχές με ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο 20.4.2024

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από μέτωπα προκαλεί επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο …