Νέο μέτωπο από τους ξενοδόχους για την κυβέρνηση

xenodoxeiooo-=o

Έξαλλοι στην κυριολεξία είναι οι ξενοδόχοι της Ελλάδας, κατά της κυβέρνησης και του οικονομικού επιτελείου της, όσον αφορά στην επιβολή τέλους διανυκτέρευσης στα ελληνικά ξενοδοχεία, αφού απορρίπτουν κάθετα κάθε τέτοιο ενδεχόμενο.

Είναι ξεκάθαρη η ανακοίνωση που εξέδωσαν, αποσαφηνίζοντας ότι δεν σκοπεύουν να επιτρέπουν να πληγούν οι επιχειρήσεις και το προσωπικό τους, μόλις ένα βήμα από την έναρξη της τουριστικής περιόδου, υπενθυμίζοντας ότι αυτή την στιγμή η "βαριά" βιομηχανία της Ελλάδας, είναι ο τουρισμός...

«Τέτοιες σκέψεις, από όπου και αν προέρχονται, είναι άκρως επικίνδυνες. Οποιαδήποτε περαιτέρω επιβάρυνση της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού τουριστικού προϊόντος - μετά την αύξηση του ΦΠΑ, θα ήταν καταστροφική και ουσιαστικά θα ακύρωνε τη δυνατότητα του ελληνικού τουρισμού να στηρίξει τα δημόσια έσοδα και να δώσει δουλειές στους Έλληνες πολίτες.

Το Ξ.Ε.Ε. έχει ήδη προχωρήσει σε όλες τις δέουσες ενέργειες προς τις αρμόδιες αρχές, προειδοποιώντας για τις βαρύτατες συνέπειες και ζητώντας τη ματαίωση των οποίων τέτοιων σχεδιασμών».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΚΚΕ: "Πίσω από κάθε λαϊκό πρόβλημα βρίσκεται η πολιτική της ΕΕ, την οποία ο Κ. Μητσοτάκης υπηρετεί"

Σε σχόλιό του για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΣΚΑΪ, το ΚΚΕ επισημαίνει την ανάγκη …