Ξεκινά ένα ακόμη Κοινωνικό Φροντιστήριο

koinwniko_frontistirio-arta

Στην προσπάθεια συμβολής στον αγώνα μαθητών και οικογενειών χωρίς σημαντικούς πόρους, για να συνεχίσουν το σχολείο τους τα παιδιά που αδυνατούν να πάνε φροντιστήριο, αποσκοπεί με την λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, ο Δήμος Πυλαίας –Χορτιάτη, που ανακοινώνει:

«Το Κοινωνικό Φροντιστήριο με το εκπαιδευτικό δυναμικό των εθελοντών εκπαιδευτικών που διαθέτει θα λειτουργήσει πιλοτικά και θα παρέχει δωρεάν μαθήματα στο Πανόραμα, στην Πυλαία και στον Χορτιάτη.

-Όσοι μαθητές επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα τμήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου μπορούν να το δηλώσουν στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας, στο τηλέφωνο 2313 302 677 (κα Νατάσα Χατζούδα), στο email n.papadopoulou@pilea-hortiatis.gr ή στο φαξ 2310332404.

-Τα μαθήματα θα γίνονται απογευματινές ώρες σε σχολεία του Δήμου και απευθύνονται σε μαθητές Α΄, Β΄, Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄ Λυκείου.

-Στην πρώτη πιλοτική λειτουργία του προγράμματος τα μαθήματα που θα διδάσκονται θα είναι η Φυσική, η Χημεία, τα Μαθηματικά και τα Φιλολογικά.

-Τα μαθήματα είναι δωρεάν για όλους, καλύπτουν τις τρεις τάξεις του Γυμνασίου και τις δύο πρώτες του Λυκείου και η λειτουργία του προγράμματος θα στηριχθεί αποκλειστικά στην εθελοντική προσφορά εκπαιδευτικών.»

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …