Αριθμός εργαζομένων ανά ειδικότητα, με τις νέες τηλεοπτικές άδειες

mme-kanali

Οι πολλές λεπτομέρειες για τις τηλεοπτικές άδειες απασχολούν τους ιδιοκτήτες και τους υποψήφιους επενδυτές. Εκείνο που “καίει” τους εργαζόμενους είναι οι θέσεις εργασίας που θα απαιτούνται για να μπορέσει κάποιος τηλεοπτικός σταθμός να λάβει άδεια.

Ο ελάχιστος αριθμός των εργαζόμενων ανά ειδικότητα, για να λάβει ένας επιχειρηματίας τηλεοπτική άδεια, καθορίστηκε με την Κοινή Υπουργική Απόφαση των συναρμόδιων Υπουργών Επικρατείας Νίκου Παππά, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστου Σπίρτζη και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργου Κατρούγκαλου που δημοσιεύτηκε ήδη, ενώ στο opengov, θα ανέβει ίσως και μέσα στα επόμενα 24ωρα, η προκήρυξη του διεθνούς διαγωνισμού.

Με την ΚΥΑ, προβλέπονται 400 θέσεις πλήρους απασχόλησης για κάθε ένα από τα τέσσερα κανάλια ενημερωτικού περιεχομένου, που θα κατανέμονται ως εξής:

- 120 δημοσιογράφους,

-120 διοικητικούς υπαλλήλους

-160 τεχνικούς, το ελάχιστο!

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΥΠΕΘΟ: Για πρώτη φορά με ελάχιστο τίμημα και ηλεκτρονικές δημοπρασίες οι παραχωρήσεις αιγιαλών

Για τις παραχωρήσεις που θα γίνουν ώς τις 31 Δεκεμβρίου 2025 έχει τεθεί μία ακόμη …