Δήμος ανακοίνωσε θέσεις για 6μηνη άσκηση

jobdream-

Να πραγματοποιήσουν μέρος της άσκηση τους, διάρκειας έξι (6) μηνών με δυνατότητα παράτασης για επιπλέον διάστημα έξι μηνών στο Γραφείο Νομικών Συμβούλων του Δήμου Καλαμαριάς, υποβάλλοντας  την υπεύθυνη δήλωσή τους, καλεί όσους το επιθυμούν ο Δήμος Καλαμαριάς, σύμφωνα με το σχετικό υπόδειγμα που επισυνάπτεται στην παρούσα:

1) με ταχυδρομείο επί αποδείξει, στο Τμήμα Πρωτοκόλλου του Δήμου Καλαμαριάς (ταχυδρομική Διεύθυνση: Αγ. Νικολάου & Μικρουλέα, Καλαμαριά, Τ. Κ. 55132).

2) με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση, e-mail: (katsouli@kalamaria.gr), τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από 8:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. και στη συνέχεια θα αποστέλλεται ηλεκτρονικά ο αριθμός πρωτοκόλλου στον υποψήφιο.

3) με φυσική παρουσία στο Τμήμα Πρωτοκόλλου του Δήμου Καλαμαρίας (Αγ. Νικολάου & Μικρουλέα Καλαμαριά Τ.Κ. 55132). εντός δέκα ημερών, από 12-04-2016 έως 21-04-2016, ήτοι από την επομένη της ανάρτησης της ανακοίνωσης της σχετικής πρόσκλησης στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.kalamaria.gr).

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χαρδαλιάς: «Θεμελιώνουμε τους όρους για το σύγχρονο αυτοδιοικητικό μοντέλο»

Την εισήγησή του για τη σύνθεση και στελέχωση των 13 θεματικών Περιφερειακών Επιτροπών της ΕΝΠΕ …