Κέντρο Εκπαίδευσης ζητά 4 άτομα

job-in-2014-ftrfind-

Την πρόσληψη επικουρικού προσωπικού, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 12 μηνών, για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών και την κατάρτιση καταλόγων επικουρικού προσωπικού, ανακοινώνει  το Κέντρο Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως Τυφλών (Κ.Ε.Α.Τ.) – Ν.Π.Δ.Δ.

Θέσεις:

   - 2 ΔΕ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΠΡΟΝΟΙΑΣ (Αθήνα και Θεσσαλονίκη)

   - 2 ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥ-ΕΙΔ. ΟΔΗΓΩΝ (ΑΔΕΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Δ’)

YΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Η αίτηση και τα δικαιολογητικά των υποψηφίων θα αποστέλλονται ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή με την ένδειξη: Αίτηση για πρόσληψη Επικουρικού Προσωπικού στην Ταχυδρομική Διεύθυνση: Kέντρο Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως Τυφλών, Ελ. Βενιζέλου 210, Καλλιθέα, Αθήνα, Τ.Κ. 17675

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων καθορίζεται σε 10 ημέρες και αρχίζει από την επομένη της δημοσίευσης της ανακοίνωσης στον τύπο ή της ανάρτησής της στη Διαύγεια και στα καταστήματα των Παραρτημάτων του Κ.Ε.Α.Τ., εφόσον η ανάρτησή της είναι μεταγενέστερη της δημοσίευσής της στον τύπο.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Πρωτιά και με διαφορά για τον Γ. Αυτιά (ΝΔ)

Ποιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των πολιτών ενόψει των ευρωεκλογών -  Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - …