Περιφερειακό Tαμείο προκήρυξε μία θέση

jobbbb

Την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου για την γραμματειακή, διοικητική και λογιστική υποστήριξη υλοποίησης των παρακάτω έργων, τα οποία χρηματοδοτούνται από τις Γενικές Διευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, συμμορφώνονται με τις αντίστοιχες οδηγίες Οικονομικής και Διοικητικής Διαχείρισης και το Π.Σ.Α. – Α.Μ.Θ, ανακοινώνει  το Περιφερειακό Tαμείο Ανάπτυξης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, το οποίο συμμετέχει ως εταίρος στο εταιρικό σχήμα: -1 ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν σφραγισμένο φάκελο συμμετοχής στα γραφεία του Π.Σ.Α. – Α.Μ.Θ. στην Κομοτηνή (οδός Δ. Σσετινέ αρ. 7), μέχρι την 06/05/2016 και ώρα 14.00. Οι ενδιαφερόμενοι, των οποίων οι φάκελοι, θα αποσταλούν μέσω Ταχυδρομείου ή ιδιωτικών εταιρειών ταχυμεταφορών, θα πρέπει να φέρουν ευδιάκριτη την ημερομηνία αποστολής, η οποία δεν πρέπει να είναι μεταγενέστερη της ως άνω αναγραφομένης.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης στο podcast «The Globalist»: Στόχος μου ήταν πάντα να κάνω την Ελλάδα μια πραγματική ευρωπαϊκή χώρα

Η δεύτερη θητεία μου επικεντρώνεται στον «πολυδιάστατο εκσυγχρονισμό» τόνισε στη συνέντευξή του ο κ. Μητσοτάκης …