Αποτελέσματα ενστάσεων επισιτιστικού προγράμματος

fagito-620x320

Εκδόθηκαν τα αποτελέσματα των ενστάσεων που έχουν υποβάλλει πολίτες, που είχαν εξαιρεθεί από το Επιχειρησιακό πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», όπως ενημέρωσε την Πέμπτη ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Πίνακας ανακοινώσεων των αποτελεσμάτων θα αναρτηθεί, στις Δημοτικές Κοινότητες, και στο κτίριο της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, καθώς και μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Θεσσαλονίκης (βλέπε παρακάτω).

Για περαιτέρω πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να απευθύνονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα τηλέφωνα 2310-509041, 2310-509077 και 2310-509013 της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας.

Αποτελέσματα ενστάσεων ΕΔΩ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σήμερα η κοινή επίσκεψη Μηστοτάκη Ιερώνυμου στο Δήλεσι - Τι είπε στον ΣΚΑΪ ο πρωθυπουργός για την Εκκλησία, την πίστη και τα πολιτικά του σχέδια

Η κοινή παρουσία του πρωθυπουργού και του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου στο Δήλεσι «μεταφράζεται» ως μια νέα …