Εκπνέει η προθεσμία αιτήσεων 6 Δημοτικών προσλήψεων

-ERGASIA-3D_Printing_Jobs

Θέσεις εργασίας για την εξυπηρέτηση των αναγκών του στις τοπικές του κοινότητες ανακοινώνει στην ειδικότητα των υδρονομέων, ο Δήμος Καρύστου, για την αρδευτική περίοδο του έτους 2016 βάσει των διατάξεων του άρθ. 58 (παρ. 5) του Ν.3966/2011 και του άρθρου 211 του Ν.3584/2007.

Η αίτηση θα συνοδεύεται από:
α) ακριβές φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας του αιτούντα,
β) πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και
γ) από υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 όπου θα δηλώνει ότι συντρέχουν τα προσόντα και οι προϋποθέσεις για τον διορισμό του ως υδρονομικού οργάνου.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα απευθύνονται στο γραφεία του Δήμου Καρύστου και στο τηλέφωνο 2224350001.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι Έλληνες υπήκοοι, και να μην έχουν καταδικαστεί σε ποινή που συνεπάγεται την στέρηση της ικανότητάς τους για διορισμό ως δημοσίου υπαλλήλου εφ' όσον διαρκεί η στέρηση αυτή.
Η υποβολή των αιτήσεων των ενδιαφερομένων θα γίνεται στο δημοτικό κατάστημα από σήμερα μέχρι και τις 18 Απριλίου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Η ανακοίνωση αυτή θα δημοσιευθεί στους χώρους ανακοινώσεων του Δημαρχείου Καρύστου και στα κατά τόπους γραφεία των Τοπικών Κοινοτήτων που αναφέρονται στην ανακοίνωση.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τέμπη: Προανακριτική ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Για τους Χρήστο Τριαντόπουλο, Μιχάλη Παπαδόπουλο, Θάνο Πλεύρη και Ζωή Ράπτη σχετικά με το "μπάζωμα …