Προσλήψεις μέσω ΟΑΕΔ

ergasia-3

Έως και την Παρασκευή 15 Απριλίου θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων και MONO με συστημένη επιστολή ή με ταχυμεταφορά, από 8:30 π.μ. έως 13:30 μ.μ, από τον ΟΑΕΔ, για να καλύψει τις ανάγκες σε ωρομίσθιο εκπαιδευτικό προσωπικό, με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου, σε ΚΕΚ.

ΥΠΟΒΟΛΗ, ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

1. Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΚΕΚ Ιωαννίνων, (3ο χιλ. Ιωαννίνων-Αθηνών, 45500, Ιωάννινα τηλ 26510-48063), Δευτέρα 11/04/2016 έως και την Παρασκευή 15/04/2016, MONO με συστημένη επιστολή η με ταχυμεταφορά.

-Κανένα απολύτως δικαιολογητικό δε γίνεται δεκτό μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής της αίτησης.

2. Κατά την παραλαβή, τα δικαιολογητικά που αναγράφονται στην αίτηση του υποψηφίου ελέγχονται και υπογράφονται από τους παραλήπτες ένα προς ένα και αναγράφεται στην αίτηση ο συνολικός αριθμός συνημμένων (σε φύλλα) πλην του φύλλου της αίτησης.

3. Οι παραλήπτες δεν είναι υπεύθυνοι για την πληρότητα των δικαιολογητικών.

Οι εκπαιδευτές για τις παραπάνω ειδικότητες θα πρέπει να έχουν εμπειρία (εκπαιδευτική ή επαγγελματική) τουλάχιστον δύο ετών.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όλοι οι Εκπαιδευτές οι οποίοι πληρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσης.

Οι Πίνακες αξιολόγησης & αποκλεισμένων θα ανακοινωθούν τη Πέμπτη 21/04/2016 στον πίνακα Ανακοινώσεων του ΚΕΚ Ιωαννίνων και στην Ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ.

Πληροφορίες για τις ζητούμενες ειδικότητες, τα μαθήματα, την υποβολή αιτήσεων και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, δίνονται στο ΚΕΚ Ιωαννίνων του ΟΑΕΔ και στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ www.oaed.gr.
Προκηρύσσονται οι παρακάτω ειδικότητες εκπαιδευτών:
1.) Εκπαιδευτής πτυχιούχος ΑΕΙ με πιστοποιημένη εξειδίκευση ως εκπαιδευτής σχολών διάσωσης, Κανόε - Καγιάκ «άγριων νερών» και οδηγών ποταμού Rafting ή

2.) -Εκπαιδευτής πτυχιούχος ΑΕΙ με πιστοποιημένη εξειδίκευση ναυαγοσώστη, οδηγού ποταμού Rafting και προπονητή Κανόε - Καγιάκ.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Μηνύματα στο υπουργικό για πιο γρήγορη και αποτελεσματική εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων

Τα θέματα που συζητήθηκαν στο υπουργικό συμβούλιο μετά την εισήγηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη - …