ΔΩΡΕΑΝ μαστολογικές εξετάσεις

mastografia

ΔΩΡΕΑΝ κλινικές μαστολογικές εξετάσεις, από κλιμάκιο της Επιστημονικής Μαστολογικής Εταιρείας – Ίασης – Στήριξης (Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.), με επικεφαλής τον χειρουργό μαστού και Πρόεδρο της «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.», κο Γρηγόρη Ξεπαπαδάκη, στο Κέντρο Υγείας Μαρκοπούλου, θα διεξαχθούν την Παρασκευή 13 Μαΐου, στο Δήμο Μαρκοπούλου, όπως ενημερώνει για την πρωτοβουλία του με την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Η «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.» είναι μία φιλανθρωπική, αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία, με κοινωνικό και επιστημονικό έργο, με όραμα την ίαση & στήριξη γυναικών με νόσους μαστού.

Οι δωρεάν κλινικές μαστολογικές εξετάσεις, απευθύνονται στις οικονομικά αδύναμες και ανασφάλιστες γυναίκες του Δήμου μας. Προϋπόθεση για τις ενδιαφερόμενες, είναι να έχουν μαζί τους όλες τις τελευταίες εξετάσεις τους, γι’ αυτό και θα δοθεί προτεραιότητα στις γυναίκες που υπεβλήθησαν ήδη σε μαστογραφική εξέταση, στις 7 και 8 Δεκεμβρίου 2015, από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.

Για την καλύτερη προετοιμασία της ομάδας ιατρών της «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.», παρακαλούμε τις ενδιαφερόμενες να δηλώσουν συμμετοχή, καλώντας στο τηλ: 22990- 71706, μέχρι και την M. Τετάρτη, 27/4/2016.

Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για εμάς, η συνέχιση της συνεργασίας του Δήμου μας με την Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία – Ίαση – Στήριξη (Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.), για την πραγματοποίηση δωρεάν κλινικών εξετάσεων, καθώς ανάλογη δράση, είχε πραγματοποιηθεί με απόλυτη επιτυχία και τον Ιανουάριο του 2014.

Πιστοί στην δέσμευσή μας για ανάληψη πρωτοβουλιών που σχετίζονται με το πολυτιμότερο αγαθό της Υγείας, στα πλαίσια της Κοινωνικής Πολιτικής, που από την πρώτη στιγμή εφαρμόζει η Δημοτική Αρχή, συνεχίζουμε δυναμικά!"

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πληρώνεται το ΚΕΑ Σεπτεμβρίου 2023

Πληρωμή για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, πρώην ΚΕΑ, Σεπτεμβρίου 2023. Πότε εμφανίζονται διαθέσιμα τα χρήματα …