Πρώτη διαγραφή στη ΝΔ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη(ΦΩΤΟ)

90_631_355

Παρελθόν από τη ΝΔ και τις λίστες της αποτελεί ο αντιπεριφερειάρχης Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης, με απόφαση Κυριάκου Μητσοτάκη, που εγκαινίασε τις διαγραφές από το νέο του πόστο, αν και ήταν αναγκασμένος να το πράξει, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στην Ελληνική κοινωνία από την ανάρτηση Κάρμαντζη στο Facebook, σχετικά με τις συνεχείς τις παραβιάσεις του ελληνικού εναερίου χώρου στις Οινούσσες και τα Ψαρά από τους Τούρκους.

Τι είχε αναρτήσει;

«Καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος»...

Φυσικά η ανάρτηση αφαιρέθηκε όταν συνειδητοποίησε τι προκάλεσε αλλά ήταν πολύ αργά, αφού την είχαν δει όλοι και οι εξελίξεις ήταν αλυσιδωτές με το κόμμα της ΝΔ, να ανακοινώνει:

«Ο κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, Αντιπεριφερειάρχης Χίου, μετά τις χθεσινές του δηλώσεις, είναι αυτονόητο, ότι βρίσκεται πλέον εκτός Νέας Δημοκρατίας».

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αυξήθηκαν καταθέσεις και δάνεια τον Μάρτιο σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος

O ετήσιος ρυθμός μεταβολής μειώθηκε στο 2,9% από 3,1% τον προηγούμενο μήνα Αυξήθηκαν κατά 396 …