Ζητούνται 900 άτομα για πρόσληψη

proslipsi_0_01

Ο αριθμός προσλήψεων που θα απαιτηθεί για το 2016, σχετικά με το πρόγραμμα δακοκτονίας,  καθορίζεται από την κοινή υπουργική απόφαση των Υπουργείων Οικονομικών, Αγροτικής Ανάπτυξης και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, που αναφέρει:

"Μιας και έχει ολοκληρωθεί η καρπόδεση των ελαιώνων σε όλες τις ελαιοκομικές περιοχές της χώρας (7 εκατ. στρέμματα περίπου), και εκτιμάται ότι στις περισσότερες περιοχές η εφαρμογή των πρώτων ψεκασμών θα απαιτηθεί να υλοποιηθεί 10 − 15 Ιουνίου 2016.

Κατά συνέπεια πριν από αυτή την ημερομηνία θα πρέπει να αναρτηθούν παγίδες για τον έλεγχο του δακοπληθυσμού.

Για το λόγο αυτό απαιτείται η άμεση έγκριση πρόσληψη του προσωπικού για την υλοποίηση του προγράμματος δακοκτονίας ώστε να αποφευχθεί η καταστροφή της ελαιοπαραγωγής της χώρας που θα πλήξει το ήδη μειωμένο εισόδημα των ελαιοπαραγωγών.

Ετσι αποφασίστηκε η πρόσληψη 900 ατόμων για το έτος 2016,ενώ καθορίζεται κατά κατηγορία εκπαίδευσης του προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου που απαιτείται για την κάλυψη των ανωτέρω εποχικών αναγκών, ως ακολούθως:

dakos

Από τις προσλήψεις δεν προκαλείται επιπλέον δαπάνη σε σχέση με αυτήν που έχει προβλεφθεί και απαιτείται συνολικά ποσό ύψους 18.363.755,00€ και θα αντληθεί από τις Περιφέρειες της Χώρας και τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2016, προς κάλυψη δαπανών δακοκτονίας."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πρόγνωση καιρού για την Πέμπτη 18.4.2024

Στα δυτικά, τα βόρεια και την ανατολική νησιωτική χώρα τοπικές βροχές και κυρίως στα βορειοανατολικά …