ΔΕΔΔΗΕ: 6 νέες θέσεις

deddie

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι (6) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Μονάδων της Διεύθυνσης Περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης, που εδρεύουν στο Νομό ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΔΔΗΕ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ,Εθνικής Αμύνης 9Α, Τ.Κ. 546 21 υπόψη κυρίας Κωνσταντινίδου Χριστίνας ή κας Βαρέση Σταματίας (τηλ. επικοινωνίας: 2310-360247 ή 2310-360251).

Ημερομηνία υποβολής αιτήσεων έως 25/04/2016

ΘΕΣΕΙΣ

1 ΔΕ Χειριστές Μηχανοκίνητων Μηχανημάτων Ανύψωσης (Γερανός & Περονοφόρα Κλάρκ)
1 ΔΕ Σχεδιαστές μέσω συστημάτων Η/Υ
4 ΔΕ Διοικητικοί Γραμματείς (Υπάλληλοι Γραφείου)

Ανακοίνωση ΣΟΧ1/2016
Παράρτημα
Παράρτημα Η/Υ
Έντυπο Αίτησης

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΠΕΚ+: Τι αποφασίστηκε για την παραγωγή πετρελαίου

Τον περασμένο Νοέμβριο τα κράτη-μέλη του ΟΠΕΚ+ υπό την Ρωσία συμφώνησαν σε εθελοντικές μειώσεις της …