Μπροστά με 4,4% η Ν.Δ

DIMOSKOPISHHH

4,4% έχει προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Κάπα Research για το Βήμα της Κυριακής.

Στην πρόθεση ψήφου:

- ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται στο 18,4% (με αναγωγή της αδιευκρίνιστης ψήφου, 27%),

-ΝΔ στο 21,4% (με αναγωγή, 31,4%),

-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ στο 6% (με αναγωγή 8,7%),

-Χρυσή Αυγή στο 5,4% (με αναγωγή, στο 8%),

-ΚΚΕ στο 4,9%, (με αναγωγή στο 7,2%).

-Ένωση Κεντρώων  ποσοστό 2,6% (με αναγωγή, 3,8%),

- ΑΝΕΛ 2,5% (με αναγωγή στο 3,7%)

-Ποτάμι 1,8% (με αναγωγή στο 2,7%), με τα τρία κόμματα, δηλαδή, να βρίσκονται κάτω από το 3% που είναι το «όριο» για την είσοδο στη Βουλή.

Το 46,3% πιστεύει πως αν τα μέτρα που απαιτούνται είναι σκληρά, η κυβέρνηση θα έπρεπε να τα περάσει το συντομότερο από τη Βουλή για να κλείσει η αξιολόγηση και το 34,3% πιστεύει πως θα έπρεπε να κάνει δημοψήφισμα.

Η πλειονότητα των ερωτηθέντων (70%) κρίνει αρνητικά τη διαπραγμάτευση και 4 στους 10 πιστεύουν πως η κυβέρνηση θα πρέπει να έρθει σε ρήξη εάν οι δανειστές δεν σεβαστούν τις κόκκινες γραμμές. Επίσης 3 στους 10 θεωρούν πως η διαπραγμάτευση πρέπει να κλείσει άμεσα και το 26% πως η διαπραγμάτευση πρέπει να συνεχιστεί, έστω κι αν πιεστεί η οικονομία.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Οριακή άνοδος 0,06%, στα 175,44 εκατ. ευρώ ο τζίρος

Πάντως η αγορά έκλεισε με θετικό πρόσημο για έκτη συνεδρίαση στη διάρκεια των οποίων ο …