Μία ημέρα ακόμη αιτήσεων για δύο δημοτικές θέσεις

jobc6d99000-d954-4208-8cf5-4b88e351513f-728-600x247

Ανακοίνωση για την πρόθεση να συνάψει συμβάσεις μίσθωσης έργου για την κάλυψη αναγκών του Δήμου, στο πλαίσιο συγχρηματοδοτούμενων κοινοτικών προγραμμάτων τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη («Βελτίωση υδραγωγείων Παλαιομοναστήρου - Γόμφων» με κωδικό ένταξης 371417, ο Δήμος Πύλης, για «Βελτίωση δικτύου ύδρευσης Φήκης -Ελευθεροχωρίου και εξοπλισμός αρδευτικών γεωτρήσεων τα α Τ.Δ. Φήκης και Φιλύρας» με κωδικό ένταξης 373944, Αντικατάσταση εξωτερικού δικτύου ύδρευσης στην Τ.Κ. Νεραϊδοχωρίου» με κωδικό ένταξης 385703, Κατασκευή πεζοδρομίων και αναπλάσεις στην Τ.Κ. Πύλης» με κωδικό ένταξης 953731, «Πλακόστρωση πεζοδρομίων στην Τ.Κ. Παλαιομοναστήρου» με κωδικό ένταξης 185348, «Αποκατάσταση κτιρίου για τη δημιουργία λαογραφικού εκθετηρίου στην Τ.Κ. Φήκης» με κωδικό ένταξης 185350) Στο πλαίσιο των έργων αυτών θα απασχοληθούν δύο (2) άτομα ειδικότητας ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως και 19/4/2016.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  •  Αίτηση
  •  Βιογραφικό σημείωμα
  •  Φ/ο τίτλων σπουδών και άδειας άσκησης επαγγέλματος
  •  φ/ο αστυνομικής ταυτότητας
  •  Αποδεδειγμένη εμπειρία

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΗΡΩΩΝ 1940 αρ.1 42032 ΠΥΛΗ (γραφείο πρωτοκόλλου).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βενιζέλος: Αναγκαία και υποχρεωτική η τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών

Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μέρος του Διεθνούς Δικαίου, δεσμευτική και για τις δύο χώρες …