Προσλήψεις με μισθό 1907 ευρώ! (ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ)

jobAAEAAQAAAAAAAAXyAAAAJDY3NDJmYjIwLTMwOWEtNDJiMC1hNTJiLTVjMWI2M2EzYjY1Yw

Βάση δεδομένων υποψηφίων που θα μπορούσαν να προσληφθούν ως συμβασιούχοι υπάλληλοι - οδηγοί (ομάδα καθηκόντων I), αποφάσισε να συγκροτήσει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Τα καθήκοντα αυτά περιλαμβάνουν:

  • τη μεταφορά προσωπικοτήτων, καθώς και μόνιμων ή άλλων υπαλλήλων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επισκεπτών
  • τη μεταφορά αντικειμένων, εγγράφων και αλληλογραφίας· τη μέριμνα για την ασφάλεια των προσώπων και των αντικειμένων κατά τη μεταφορά
  • την εξασφάλιση της καλής χρήσης του οχήματος και του εξοπλισμού του
  • την εκτέλεση, ενδεχομένως, διοικητικών εργασιών ή εργασιών υλικοτεχνικής υποστήριξης.

Για να υποβάλετε υποψηφιότητα γι΄αυτή τη θέση, θα πρέπει:

  • να έχετε ολοκληρώσει την υποχρεωτική εκπαίδευση και να διαθέτετε επαγγελματική πείρα τουλάχιστον 2 ετών ως οδηγός
  • να είστε υπήκοος κράτους μέλους της ΕΕ
  • να έχετε άριστη γνώση μιας επίσημης γλώσσας της ΕΕ (επίπεδο C1)
  • ικανοποιητική γνώση της αγγλικής, γαλλικής ή γερμανικής (επίπεδο B2)

Έδρα: οι θέσεις θα έχουν έδρα κυρίως τις Βρυξέλλες.

Αρχικός βασικός μισθός: 1907,24 €.

Παράλληλα με την παροχή υποστήριξης και βοήθειας στους νέους υπαλλήλους για τη μετεγκατάστασή τους, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προσφέρει επίσης ένα συνολικό πακέτο παροχών, που περιλαμβάνει σύνταξη και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων είναι περίπου 110.

Οι συμβάσεις θα συναφθούν για αρχική περίοδο 1 έτους με δυνατότητα ανανέωσης.

Λεπτομέρειες ΕΔΩ

Διαδικασία επιλογής και πρόσληψης που ακολουθεί το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

-Η υποψηφιότητά σας θα εξεταστεί με βάση τα προσόντα και την επαγγελματική σας πείρα, σύμφωνα με τα κριτήρια που καθορίζονται στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

-Τα ονόματα των 300 υποψηφίων που θα έχουν επιτύχει την υψηλότερη βαθμολογία και που ανταποκρίνονται στις γενικές και ειδικές προϋποθέσεις που αναφέρονται στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα εγγραφούν στη βάση δεδομένων και δεν θα δημοσιευθούν με καμία μορφή.

-Τα αποτελέσματα της διαδικασίας επιλογής θα δημοσιευθούν στους λογαριασμούς EPSO των υποψηφίων. Η εγγραφή στη βάση δεδομένων δεν συνεπάγεται πρόσληψη. Η βάση δεδομένων θα χρησιμοποιείται μόνο από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

-Όταν προκύπτουν κενές θέσεις εργασίας, οι υπηρεσίες πρόσληψης θα ανατρέχουν στη βάση δεδομένων και θα καλούν σε συνέντευξη τους υποψηφίους των οποίων το προφίλ ανταποκρίνεται περισσότερο στις απαιτήσεις των συγκεκριμένων θέσεων.

-Μαζί με τη συνέντευξη, είναι δυνατόν να διοργανωθεί μια σειρά θεωρητικών και πρακτικών εξετάσεων. Κατά τη συνέντευξη, οι υποψήφιοι οφείλουν να προσκομίσουν τα έγγραφα που πιστοποιούν όλες τις προϋποθέσεις που καθορίζονται στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Ανάλογα με το αποτέλεσμα της συνέντευξης, ενδέχεται να προταθεί θέση στους υποψηφίους.

-Αυτή η διαδικασία επιλογής οργανώνεται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με την τεχνική υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Επιλογής Προσωπικού (EPSO).

Τυχόν ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία, πρέπει να αποστέλλονται στην ειδική ηλεκτρονική θυρίδα: ACdrivers2016@ep.europa.eu

Όσοι συμμετέχουν σε διαδικασίες επιλογής έχουν ίσες ευκαιρίες για να αποδείξουν τις ικανότητές τους. Επίσης η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO) διοργανώνει γενικό διαγωνισμό βάσει εξετάσεων για την κατάρτιση εφεδρικού πίνακα 80 επιτυχόντων υποψηφίων από τον οποίο τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Λουξεμβούργο, κυρίως το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο, θα προσλάβουν νέα μέλη της δημόσιας διοίκησης ως «διοικητικούς υπαλλήλους» (ομάδα καθηκόντων AD).

Οι ελεγκτές των θεσμικών οργάνων της ΕΕ είναι υπεύθυνοι για δημοσιονομικούς ελέγχους, ελέγχους απόδοσης και εσωτερικούς ελέγχους. Επίσης παρέχουν υπηρεσίες εξακρίβωσης και παροχής συμβουλών σε όλους τους επιχειρησιακούς τομείς της ΕΕ και στο πλαίσιο αυτό μπορούν να δραστηριοποιούνται σε διάφορες χώρες ή διεθνείς οργανισμούς.

Η φύση των καθηκόντων απαιτεί ευρύ φάσμα γνώσεων σε τομείς όπως το δίκαιο, η λογιστική, η δημόσια διοίκηση, τα δημόσια οικονομικά και η οικονομία, η διαχείριση έργων σε διαφόρους τομείς αρμοδιότητας της ΕΕ, η πληροφορική, οι τεχνικές ελέγχου και αξιολόγησης.

Προθεσμία εγγραφής μέχρι 28 Απριλίου 2015 στις 12 το μεσημέρι, ώρα Βρυξελλών.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Για ακόμα μία φορά, ο κ. Μητσοτάκης επέδειξε τη γνωστή «αλαζονεία του 41%»

"Η αλαζονεία, από την άλλη, δεν μπορεί να κρύψει τη συνειδητοποίηση της διαρκούς φθοράς της …