Ινστιτούτο Έρευνας ζητά ένα άτομο

jobISS_4567_01835-640x400

Τους ενδιαφερόμενους που διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα να υποβάλουν αίτηση, για μία (1) θέση συνεργάτη, ο οποίος θα απασχοληθεί με σύμβαση ανάθεσης έργου διάρκειας έξι (6) μηνών, με δυνατότητα παράτασης μέχρι τη λήξη του έργου, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΤΕΘ στον Βόλο, προσκαλεί το Ινστιτούτο Έρευνας και Τεχνολογίας Θεσσαλίας (ΙΕΤΕΘ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), στο πλαίσιο εκτέλεσης του Ευρωπαϊκού Έργου “LanguageGames: Serious Games for Multilingualism in Early Childhood Education».

Προσόντα:
- Πτυχίο ή Δίπλωμα ΑΕΙ στο αντικείμενο της Τεχνολογίας Πληροφορικής και Επικοινωνιών
- Eμπειρία στην υλοποίηση ερευνητικών προγραμμάτων σε ευρωπαϊκό επίπεδο σε ερευνητικούς / ακαδημαϊκούς /ιδιωτικούς φορείς σε αντικείμενο συναφές με το αντικείμενο της θέσης
- Εμπειρία τουλάχιστον πέντε (5) ετών σε σχεδίαση και ανάπτυξη λογισμικού για μάθηση και μαθησιακά παιχνίδια
- Δημοσιεύσεις σε πρακτικά διεθνών συνεδρίων συναφείς με το αντικείμενο της θέσης

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα. Όλγα Χατζηδήμου (Τηλ. 24210 96744 – Fax: 24210 96750)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πλοία, τρένα, προαστιακός, ΟΑΣΘ. Απεργία την Τετάρτη 17.4.2024

Γενική απεργία ΓΣΕΕ την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 και συγκέντρωση την ίδια ημέρα στην Πλατεία Κλαυθμώνος …