Προκήρυξη από Υπουργείο για ΜΟΝΙΜΟ προσωπικό

θεσεις

Στην πρόσληψη μόνιμων υπαλλήλων, με το ΑΣΕΠ ετοιμάζει νέα προκήρυξη για 49 θέσεις θα προχωρήσει το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να καλύψει τις άμεσες ανάγκες του με ΠΕ Διοικητικό Οικονομικό προσωπικό, μέσα στο επόμενο διάστημα.

Προσόντα:

α) Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε) ΑΕΙ της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής.

β) Γνώση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών.

γ)Η γνώση ξένων γλωσσών και οι μεταπτυχιακές σπουδές θα δώσουν επιπλέον μόρια στους υποψηφίους.

δ) Η κατοχή διδακτορικού διπλώματος στο γνωστικό αντικείμενο της θέσης, καθώς και η εμπειρία αποτελούν κρίσιμους παράγοντες που «σφραγίζουν» το διαβατήριο διορισμού των υποψηφίων, καθώς τους προσφέρουν πολύτιμα έξτρα μόρια στην τελική κατάταξη.

Επειδή πάντα οι προκηρύξεις του υπουργείου Οικονομικών έχουν μεγάλη συμμετοχή, τα επιπλέον προσόντα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επιλογή των υποψηφίων. Οι προσλήψεις θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης. Την Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024 θα καταβληθεί από …