Προσλήψεις από το ΚΕΕΛΠΝΟ

job-work-search-recruitment_350_010415043013

Τους ενδιαφερόμενους καλεί να συνάψουν σύμβαση έργου, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) Ν.Π.Ι.Δ. εποπτευόμενο από τον Υπουργό Υγείας και επιχορηγούμενο απο το Υπουργείο Υγείας, που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Αβέρωφ αρ. 10, στεγάζεται στο Μαρούσι και εκπροσωπείται εν προκειμένω νόμιμα από τον Πρόεδρο του Ομότιμου Καθηγητή Αθανάσιο Γιαννόπουλο, σύμφωνα με τις παρακάτω ειδικότητες στα κάτωθι νοσοκομεία:

Γενικό Νοσοκομείο Σάμου «Άγιος Παντελεήμων»

– Έναν (1) Ιατρό, ΠΕ ιατρών, ειδικότητας Παιδιατρικής. Σε περίπτωση μη πλήρωσης της θέσης, δύναται να καλυφθεί από ιατρό ειδικότητας παθολογίας, βιοπαθολογίας ή χειρουργικής

Απαραίτητα προσόντα:

– Πτυχίο Ιατρικής Σχολής

– Άδεια άσκησης επαγγέλματος

– Εγγραφή στον οικείο Ιατρικό Σύλλογο

– Αντίγραφο τίτλου ειδικότητας

Γενικό Νοσοκομείο Χίου «Σκυλίτσειο»

– Ένας (1) Διαπολιτισμικός Μεσολαβητής με γνώσεις Αραβικών. Σε περίπτωση μη πλήρωσης της θέσης, δύναται να καλυφθεί από διαπολιτισμικο μεσολαβητή με γνώσεις Φαρσί ή Ουρντού Απαραίτητα προσόντα:

– Αποδεικτικά γνώσης ξένων γλωσσών

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. στο τηλέφωνο 210 52 12 890.

Ημερομηνία λήξης υποβολής βιογραφικών/αιτήσεων: Μ. Πέμπτη 28 Απριλίου 2016, ώρα 15:00 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση να διαψεύσει τα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου

Στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «η τουρκική πλευρά, επιδιώκει για άλλη μια φορά …