Πήραν και τα αποθεματικά της βουλής-Σφίγγει ο σκηνοθετημένος οικονομικός κλοιός

EUROKATAUESEOW

67 εκ ευρώ από τα αποθεματικά της Βουλής, η οποία κρατάει δέκα εκατομμύρια μόνο στο ταμείο της, δεσμεύονται, μετά τα αποθεματικά των νοσοκομείων και του ΟΑΕΔ, με τις πληροφορίες επανάληψης του σκηνικού του καλοκαιριού του 2015, για σκηνοθετημένο οικονομικό πρόβλημα ρευστότητας, ώστε να επιτευχθεί η άνευ όρων Ελληνική παράδοση, να αυξάνονται.

Και σε αυτή την περίπτωση η αιτιολογία είναι το καλό επιτόκιο της Τράπεζας της Ελλάδας, μόνο που ανάλογες κινήσεις είχαν γίνει και το 2015, με εξαίρεση των αποθεματικών της Βουλής, καθώς η κυβέρνηση σκόνταψε στην σθεναρή άρνηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, που προήδρευε του Κοινοβουλίου.

Και αφού το σχέδιο της ασφυξίας και με κυβερνητική ενεργή συμμετοχή και υπογραφή ολοκληρωθεί, τότε η ολοκλήρωση της αξιολόγησης πριν το Πάσχα, θα φαντάζει αναγκαία και σωτήρια, από τους Εθνικούς και όχι μόνο Σωτήρες...

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …