Καρυπίδης: Ανακάλεσε την αίτηση υπαγωγής της στο άρθρο 99

karipidis

Την ανάκληση της αίτησης υπαγωγής της στο άρθρο 99 αποφάσισε η εταιρεία Καρυπίδης, όπως ανακοίνωσε επίσημα μετά την ολοκλήρωση επιτυχία των διαπραγματεύσεων της με την "Μαρινόπουλος", ώστε να καταβληθούν τα οφειλόμενα ύψους 28 εκατ. ευρώ, οπότε μπόρεσε η επιχείρηση να πληρώσει στο προσωπικό της τους μισθούς και το δώρο του Πάσχα.

«H εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ανακοινώνει την ανάκληση κάθε διαδικασίας ,σχετιζόμενης με την υπαγωγή στη διαδικασία εξυγίανσης του άρθρου 99.

Η κίνηση της διαδικασίας αυτής προήλθε απο την μεγάλη σε ένταση και χρονική διάρκεια διαπραγμάτευση με την ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, για τις σοβαρές οφειλές της προς την ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ.

Η διαπραγμάτευση που συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς δημιουργεί ήδη προυποθέσεις περαιτέρω καλής συνεργασίας και κατάληξης, αλλά ανεξάρτητα από την έκβασή της η ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ, η οποία ήδη κατέβαλε στους εργαζόμενους μισθό και δώρο Πάσχα, θα συνεχίσει την δυναμική επιχειρηματική πορεία της.

Στα πλαίσια αυτά ευχαριστεί και διαβεβαιώνει τους εργαζόμενους ότι θα είναι με συνέπεια στο πλευρό τους εκπληρώνοντας τις υποχρεώσεις της και αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την μη έγκαιρη καταβολή των οφειλών της ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ προς την ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ.»

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ποινές για την εμφανή κατοχή και χρήση κινητού στα σχολεία

Η Ελλάδα προστίθεται στη λίστα των ευρωπαϊκών χωρών που προχωρούν στην απαγόρευση της χρήσης κινητού …