????????????????????????????????????

Ρήγας: Αντισυνταγματική η λήψη προληπτικών μέτρων

????????????????????????????????????

«Η λήψη προληπτικών μέτρων δεν είναι στα πλαίσια του Συντάγματος και δεν έχει δημοκρατικά χαρακτηριστικά», επισημαίνει ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας, σε συνέντευξη του στο «Πρώτο Πρόγραμμα» και κάνει λόγο για:

«Προσπάθεια από το ΔΝΤ και άλλους κύκλους να δημιουργηθεί κλίμα αποσταθεροποίησης της ελληνικής οικονομίας, τη χρονική στιγμή μάλιστα που η οικονομία μπορεί να μπει σε αναπτυξιακή τροχιά.
Επιδιώκουν επίσης να επαναληφθεί το σχέδιο της "αριστερής παρένθεσης" το οποίο δεν κατάφεραν να υλοποιήσουν την προηγούμενη περίοδο», υποστηρίζοντας ότι ωστόσο δεν έχουν κανένα πολιτικό επιχείρημα, καθώς ότι προέβλεπε η συμφωνία τα έχουμε τηρήσει όλα. Το ΔΝΤ πάλι έπεσε έξω, έχουμε 0,7 πρωτογενές πλεόνασμα, είναι πάνω από τη συμφωνία άρα δεν έχουν κανένα δικαίωμα να δημιουργούν προβλήματα. Πρέπει την επόμενη περίοδο να υπάρξουν νηφάλιες φωνές και να επικρατήσει στην Ευρώπη μια διαφορετική στάση. Η Ευρώπη είναι σε οριακό σημείο αυτή την περίοδο».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κώστας Σιδηρόπουλος αντικαθιστά τον Παπανώτα

Η μητέρα του ανήρτησε σήμερα στο Facebook ευχές για την υποψηφιότητά του γιου της και …