Νέες μικρής διάρκειας προσλήψεις

jobswes
Στην πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δεκατεσσάρων (14) ατόμων κλάδου ΔΕ1 για την είσπραξη του τέλους χρήσης των έργων υπαίθριας αναψυχής Ακρωτηρίου Γραμβούσας και Μπάλου και τη λειτουργία του Δημοτικού Αναψυκτηρίου και τεσσάρων (4) εργατών καθαριότητας ΥΕ16 για την καθαριότητα της περιοχής, με σκοπό την κάλυψη πρόσκαιρων και κατεπειγουσών αναγκών της εν λόγω περιοχής, προχωρά ο Δήμος Κισσάμου.
ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
• Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι Έλληνες πολίτες.
• Να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών (παρ. 6 άρθρο 21 Ν. 2190/1994 και παρ. 5 άρθρο 9 του Ν. 3174/2003).
• Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
• Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Ν.3584/2007. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων ι ενδια ερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις στο ήμο ισσάμου στην Κίσσαμο, εντός δέκα (10) ημερών που αρχίζει από την επομένη της ημέρας τοιχοκόλλησης της παρούσας ανακοίνωσης στο Δήμο Κισσάμου, δηλαδή από 27/4/2016 έως 6/5/2016.
Δικαιολογητικά:
1. Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας διπλής όψεως
2. Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών. Σε περίπτωση τίτλου σπουδών της αλλοδαπής, επίσημη μετάφραση αυτού.
3. Πρόσφατο Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
4. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι:
I. κατέχουν τα γενικά προσόντα που προβλέπονται για διορισμό μονίμων υπαλλήλων ΟΤΑ, σύμφωνα με τις διατάξεις του πρώτου μέρους του Ν. 3584/2007 «Κώδικας Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων»
II. ότι το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο (12μηνο) από την τελευταία ημέρα της νέας σύμβασης δεν έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 του Ν. 2190/94 με την ιδιότητα του εποχικού υπαλλήλου ή για την κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών.
Σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί, να δηλώνουν την υπηρεσία που απασχολήθηκαν και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησης (έναρξη και λήξη)
Πληροφορίες κα Κουτρούλη Αργυρή - τηλ.: 28223-40215.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ - Σβίγγου, Βασιλειάδη: «Να σταματήσουν άμεσα οι σεξιστικές και ομοφοβικές επιθέσεις»

Ανακοίνωση από τους δύο γραμμετείς της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ - «Είναι αναγκαίο να επικρατήσει ο …