8μηνες προσλήψεις-Προκηρύξεις

00-ΕΡΓΑΣΙΑ-EGRG0007
Σε εξέλιξη είναι η υποβολή αιτήσεων των θέσεων εργασίας διάρκειας οκτώ μηνών που έχει προκηρύξει σε πληθώρα ειδικοτήτων σε όλη την χώρα ο ΔΕΔΔΗΕ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ
ΔΕΔΔΗΕ: Πρόσληψη υπαλλήλου γραφείου στο Κιλκίς
Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Μονάδων της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. της Διεύθυνσης Περιφέρειας Μακεδονίας - Θράκης/Περιοχής Κιλκίς, για τις ανάγκες αυτής, που εδρεύει στο Νομό Κιλκίς.
Ημερομηνία υποβολής αιτήσεων έως 04/05/2016
ΔΕΔΔΗΕ: Προσλήψεις με 8μηνα στην Χαλκίδα
Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας/Περιοχής Χαλκίδας, που εδρεύει στη Χαλκίδα του Νομού Ευβοίας.
Ημερομηνία υποβολής αιτήσεων έως 28/04/2016
ΔΕΔΔΗΕ: Θέση εργασίας στην Αλεξανδρούπολη
Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Μονάδων της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. της Δ/νσης Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης/Περιοχής Αλεξανδρούπολης, για τις ανάγκες αυτής στο Υποπρακτορείο Σαμοθράκης, που εδρεύει στο Νομό Έβρου.
Ημερομηνία υποβολής αιτήσεων έως και 04/05/2016
ΔΕΔΔΗΕ: Πρόσληψη υπαλλήλου γραφείου στην Αθήνα
Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Γραφείου Διοίκησης (ΓρΔ) που εδρεύει στην Αθήνα, Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ.
Ημερομηνία υποβολής αιτήσεων έως 28/04/2016
Θέση εργασίας στο ΔΕΔΔΗΕ στην Καρδίτσα
Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας/Περιοχής Καρδίτσας, που εδρεύει στη Καρδίτσα του Νομού Καρδίτσας.
Ημερομηνία υποβολής αιτήσεων έως 04/05/2016
3 θέσεις εργασίας στο ΔΕΔΔΗΕ στην Θήβα
Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας/Περιοχής Θήβας, που εδρεύει στη Θήβα του Νομού Βοιωτίας.
Ημερομηνία υποβολής αιτήσεων έως 04/05/2016

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βουλή: Οκτάωρη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής, για το ν/σ με το νέο δικαστικό χάρτη

Στη συνεδρίαση, παρόντες ήταν 20 αρμόδιοι εξωκοινοβουολευτικοί φορείς, οι οποίοι είχαν κληθεί για να εκφράσουν …