Θετικά τα νέα για τα στεγαστικά δάνεια ειδικής κατηγορίας εργαζομένων

stegastikoδανειο

Σε ευνοϊκούς όρους προς όφελος 145.000 υπαλλήλων του Δημόσιου Τομέα και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προχωρά μέσα στον Μάιο το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, με απόφαση που έλαβε το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής, το οποίο άναψε το πράσινο φως για την ρύθμιση των στεγαστικών δανείων των προαναφερόμενων.

Τις επίσημες ανακοινώσεις έκανε ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο οποίος τόνισε:

«Το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής ανέθεσε στη Διοίκηση του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων να ετοιμάσει αναλυτική εισήγηση που να περιλαμβάνει: σχέδιο για τη ρύθμιση, εντός του 2016, των στεγαστικών και επισκευαστικών δανείων που έχει χορηγήσει σε 145.000 δημόσιους και δημοτικούς υπαλλήλους, και προτάσεις για την ενίσχυση του αναπτυξιακού του ρόλου στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Η σχετική εισήγηση θα συζητηθεί εντός του Μαΐου».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Περιοχές με ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο 20.4.2024

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από μέτωπα προκαλεί επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο …