Μόνιμες προσλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδας

 ττε
Mε το σύστημα των αντικειμενικών κριτηρίων θ προσλάβει 35 μόνιμους υπαλλήλους Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, η Τράπεζα της Ελλάδος, με σκοπό να καλύψει τα κενά που δημιουργήθηκαν τα προηγούμενα έτη από την αποχώρηση-συνταξιοδότηση του προσωπικού της, έως το καλοκαίρι.
Αρχικά θα υπογράψουν διετή σύμβαση εργασίας, που θα μπορεί να παραταθεί ένα έτος και εφόσον η υπηρεσία τους κριθεί ως ευδόκιμη, θα διορισθούν από την ημερομηνία έναρξης της σύμβασης εργασίας τους.
Θα προσληφθούν:
  • υπάλληλοι διοικητικών καθηκόντων (απόφοιτοι ΤΕΙ) θα πρέπει να διαθέτουν απαραιτήτως άριστη γνώση μιας ξένης γλώσσας και γνώση χειρισμού Η/Υ
  • τεχνικοί που θα στελεχώσουν το τμήμα που γίνεται η εκτύπωση λαχείων, τραπεζογραμματίων, αξιογράφων του Ελληνικού Δημοσίου, οι οποίοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι απολυτηρίου Λυκείου, με  προϋπηρεσία στο αντικείμενο της θέσης

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης. Την Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024 θα καταβληθεί από …