Ο τρόπος υποβολής καταγγελιών στην Ε.Γ. του Σ.Δ.Ο.Ε

sdoe1

Τον ακριβή τρόπο που πρέπει να ακολουθήσουν όλοι όσοι επιθυμούν να προβούν σε καταγγελιών στην Ε.Γ. του Σ.Δ.Ο.Ε, δίνεται από την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Οικονομικών, διευκρινίζοντας ότι οι καταγγελίες μπορούν να γίνουν προφορικά ή γραπτά, επώνυμα ή ανώνυμα.

Ειδικότερα:

  • Υποβολή με αυτοπρόσωπη παρουσία στα γραφεία του Σ.Δ.Ο.Ε.(Αλκίφρονος 92 & Πειραιώς 207, γρ. 401- 4ος όροφος)
  • Αποστολή μέσω ταχυδρομείου (Ταχ. Δ/νση: Αλκίφρονος 92 & Πειραιώς 207, Τ.Κ. 118 53 ΑΘΗΝΑ)
  • Αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (kataggelies@sdoe.gr)
  • Τηλεφωνικά   στο τηλ. 1517
  • Αποστολή μέσω τηλεομοιοτυπίας (FAX) στο 2103426760
  • Όλες οι καταγγελίες επώνυμες  και  ανώνυμες αξιολογούνται (με τα ίδια κριτήρια) από Αρμόδια Επιτροπή, προκειμένου, να κριθεί η σπουδαιότητα τους και ο βαθμός προτεραιότητας για τη διερεύνηση τους.
  • Ο καταγγελλόμενος νομιμοποιείται, υπό προϋποθέσεις, να λαμβάνει γνώση της καταγγελίας (Σχετ. ΝΣΚ 482/1995, ΠΟΛ.1307/1995).
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αυξήθηκαν καταθέσεις και δάνεια τον Μάρτιο σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος

O ετήσιος ρυθμός μεταβολής μειώθηκε στο 2,9% από 3,1% τον προηγούμενο μήνα Αυξήθηκαν κατά 396 …

One comment

  1. Φοβαμε γιαυτο σας παρακαλώ να μηνο ανώνυμος γιατι είμε 77χρονον έζησα στη Γερμανία και έμαθα να τυρω τους νόμους συνχορηστεμε για τα ορθογραφηκαμου λάθη αλα βλέπεις όταν εγω πήγε να στο σχολείο δεν είχα το σο στο σχολείο και ιδού το έργο του κράτους συνχωρεστεμου για τα λάθη μου και ,,,,,,