Διάθεση ΔΩΡΕΑΝ ποδηλάτων

461kentr

Με μια προσωπική κάρτα, θα μπορούν οι χρήστες να προμηθεύονται δωρεάν τα κοινόχρηστα ποδήλατα που έχουν ήδη εγκατασταθεί στους 13 σταθμούς στάθμευσης που βρίσκονται σε κεντρικά σημεία της Πάτρας.

Σε πρώτη φάση θα ξεκινήσουν οι δοκιμαστικές βόλτες από μέλη του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών και το επόμενο διάστημα θα υπάρξει σχετική ενημέρωση από την ΑΔΕΠ πως θα γίνεται η προμήθεια των ποδηλάτων.

Όσοι ενδιαφέρονται να χρησιμοποιούν ποδήλατο ως μέσο μετακίνησης, θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση ώστε να λάβουν προσωπική κάρτα με την οποία θα παραλαμβάνουν το ποδήλατο από έναν σταθμό και θα έχουν τη δυνατότητα να το αφήνουν σε οποιονδήποτε άλλο σταθμό τους διευκολύνει.

Το σύστημα θα λειτουργήσει με πέντε σταθμούς και 30 ποδήλατα της ΑΔΕΠ και οχτώ σταθμούς και 40 ποδήλατα από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Υπόμνημα Ανδρουλάκη στον Άρειο Πάγο για «κόψιμο» των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές

«Η πραγματική ηγεσία του κόμματος ασκείται από τον καταδικασθένα σε ποινή κάθειρξης για ένταξη και …