Παρατάθηκε το πρόγραμμα κατάρτισης 2.000 ανέργων στα "logistics"

logistics

Έως τις 08/05/2016 και ώρα 23:59, αποφασίστηκε η παράταση στην υποβολή αιτήσεων των 2.000 ωφελουμένων της Πράξης «Κατάρτιση, Πιστοποίηση και Συμβουλευτική με στόχο την ενδυνάμωση των δεξιοτήτων ανέργων νέων 18-24 ετών σε ειδικότητες του τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας - LOGISTICS» (voucher).

Μετά το πέρας της ημερομηνίας λήξης υποβολής των αιτήσεων θα αναρτηθούν, κατόπιν μοριοδότησης, τα αρχικά αποτελέσματα βάσει των όσων έχει δηλώσει ο κάθε ενδιαφερόμενος στην ηλεκτρονική του αίτηση, ενώ θα τους σταλεί και σχετικό ενημερωτικό email.

Tα δικαιολογητικά πρέπει να κατατεθούν εντός δέκα εργάσιμων ημερών από την ανάρτηση των αρχικών αποτελεσμάτων.

Μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών θα αναρτηθούν τα τελικά αποτελέσματα και θα οριστικοποιηθεί το μητρώο ωφελουμένων.

Η διάρκεια της κατάρτισης είναι 380 ώρες (120 ώρες θεωρητική κατάρτιση και 260 ώρες πρακτική άσκηση).
Η κατάρτιση θα πραγματοποιηθεί στις εξής διαδοχικές φάσεις: Φάση Α: α’ μέρος Θεωρητικής κατάρτισης διάρκειας 60 ωρών Φάση Β: α’ μέρος Πρακτικής άσκησης διάρκειας 100 ωρών Φάση Γ: β’ μέρος Θεωρητικής κατάρτισης διάρκειας 60 ωρών Φάση Δ: β’ μέρος Πρακτικής άσκησης διάρκειας 160 ωρών.
Τα Στάδια Υλοποίησης του έργου είναι τα κάτωθι:
Yποβολή αιτήσεων ωφελουμένων και επιχειρήσεων Υλοποίηση Συμβουλευτικής Επιλογή αναδόχου με διεθνή διαγωνισμό για την υλοποίησης της Θεωρητικής κατάρτισης Πρακτική Πιστοποίηση
Η αίτηση ΕΔΩ
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Κατασκευάζει νέο φωτοβολταϊκό 80 MW στη Δυτική Μακεδονία

Με τη λειτουργία του, ο νέος φωτοβολταϊκός σταθμός αναμένεται να αποτρέψει εκπομπές CO2 της τάξης …