Απεργία των πρατηριούχων καυσίμων

venzini1

Μετά από έκτακτη συνεδρίαση του, προκήρυξε 24ωρη απεργία του κλάδου για την Κυριακή 8 Μαΐου, ημέρα κινητοποιήσεων για την Εργατική Πρωτομαγιά και πάντα στο πλαίσιο των υπό εξέλιξη απεργιών για το ασφαλιστικό.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ενημερώνοντας για την απεργία τους διευκρινίζει:

«Το ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων, αποφάσισε να συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις της ΓΣΕΒΕΕ και ΕΣΕΕ την Κυριακή 8 Μαΐου 2016. Πρέπει η Κυβέρνηση αλλά και οι δανειστές να αντιληφθούν ότι εκπροσωπούμε έναν κλάδο εξαντλημένο, υπό πολυετή οικονομική επίθεση, ανίκανο να δεχτεί υπέρμετρη ασφαλιστική φορολογία και έναν κόσμο αγανακτισμένο, ο οποίος, κάθε φορά που καταφέρνει να επιβιώνει στο τέλος κάθε μήνα, αντί για συνειδητή επιβράβευση δέχεται κατά ριπάς νέα απρόβλεπτα πυρά και προβλήματα τύπου «λερναίας ύδρας» που κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την καθημερινότητά του και δραματικά αγωνιώδη την προσπάθειά του να κρατήσει το μαγαζί του και την επιχείρησή του σε λειτουργία. Η Γενική Συνέλευση της Π.Ο.Π.Ε.Κ αναμένεται να αποφασίσει για την περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.»

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογικές δηλώσεις 2023: Ξεκίνησε η υποβολή από χθες - Όλες οι αλλαγές

Δείτε όλες τις αλλαγές που αφορούν τις φορολογικές δηλώσεις για το οικονομικό έτος 2023 Ξεκίνησε …