Διευκόλυνση μετακίνησης εκπαιδευτικών σε απομακρυσμένες περιοχές

sxoleiooo

Ενόψει της λήξης των διακοπών του Πάσχα και την πραγματοποίηση της απεργίας των μέσων μαζικής μεταφοράς (προαστιακός, πλοία, ΟΣΕ), οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν σε απομακρυσμένες περιοχές και δεν δύνανται να επιστρέψουν στην υπηρεσία τους ούτε με εναλλακτικά μέσα μεταφοράς, δύνανται, με έγκριση του Διευθυντή της οικείας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, να παρουσιαστούν στη θέση που υπηρετούν αμέσως μετά τη λήξη των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Αυτό ανακοινώνει το Υπουργείο Παιδείας, το οποίο προσθέτει πως:

"Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση βεβαίωσης για συμμετοχή του φορέα μεταφοράς στην απεργία, καθώς και του αποκόμματος του εισιτηρίου επιστροφής τους.

Σε κάθε περίπτωση, το σύνολο των διδακτικών ωρών θα αναπληρωθεί με απόφαση του συλλόγου των διδασκόντων της σχολικής μονάδας με ταυτόχρονη ενημέρωση της οικείας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και καταχώρηση στο σύστημα myschool."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …