Η υπό εξέλιξη υποβολή αιτήσεων προσλήψεων

 -Ασφάλιση-Εργαζομένων
8 συνολικά άτομα με 8μηνες συμβάσεις, θα προσλάβει με την διαδικασία της υποβολής των αιτήσεων να είναι σε πλήρη εξέλιξη, για τις περιοχές της Λαμίας, της Άρτας και της Κομοτηνής, ο ΔΕΔΔΗΕ, που συγκεντρωτικά ανακοινώνει:
Λαμία
Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας/Έδρα, που εδρεύει στη Λαμία του Νομού Φθιώτιδος.
Ημερομηνία υποβολής αιτήσεων έως 16/05/2016.
Κομοτηνή
Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Μονάδων της Δ/νσης Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης/Περιοχής Κομοτηνής, που εδρεύει στο Νομό Ροδόπη.
Ημερομηνία υποβολής αιτήσεων έως 16/05/2016.
Άρτα
Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Περιοχής Άρτας που εδρεύει στην Άρτα (για τις ανάγκες αυτής στην Έδρα της, στο Υποπρακτορείο Καναλακίου και στο Πρακτορείο Λευκάδας).
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ηλεκτρονικές επιδόσεις φορολογικών εγγράφων και υποχρεώσεις φορολογουμένων

Αριθμ. Α. 1076 – ΦΕΚ Τεύχος Β 2670/02.05.2024Καθορισμός των προϋποθέσεων, της διαδικασίας και κάθε άλλου …