Με διαγραφές απειλεί και ο ΠΦΣ τα μέλη του-βουλευτές

farmakeio-farmaka

Το Τεχνικό Επιμελητήριο το ξεκίνησε, αλλά επεκτείνεται στους περισσότερους κλάδους, η απόφαση αν προβούν στην διαγραφή των βουλευτών-μελών τους που αψηφήσουν τα αιτήματα του κλάδου που ανήκουν επαγγελματικά και ψηφίσουν υπέρ του ασφαλιστικού-φορολογικού.

Στην κίνηση αυτή εντάχθηκε και ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, με την ακόλουθη ανακοίνωση προειδοποίηση, την οποία καλεί του βουλευτές φαρμακοποιούς να λάβουν σοβαρά υπόψη τους.

« Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, θα προχωρήσει στη δημοσιοποίηση των ονομάτων και την παραπομπή τους για διαγραφή, όσων βουλευτών φαρμακοποιών ψηφίσουν το ασφαλιστικό και το φορολογικό νομοσχέδιο.

Ο πρόεδρος του ΠΦΣ με δηλώσεις του στις 22 Ιανουαρίου στην συνάντηση όλων των φορέων που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, είχε ανακοινώσει πως θα προτείνει την διαγραφή των βουλευτών φαρμακοποιών που θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο.

Και αυτή η Κυβέρνηση τιμωρεί τον μικρομεσαίο φαρμακοποιό , αλλά  και όλους τους επιστήμονες – ελεύθερους επαγγελματίες,  που  θέλουν να είναι ειλικρινείς φορολογούμενοι. Με το νομοσχέδιο αυτό δίνεται η χαριστική βολή στα φαρμακεία, ως επακόλουθη συνέπεια του φαρμακευτικού διωγμού  των προηγούμενων ετών. Η επώνυμη καταδίκη αυτών που μας κλείνουν είναι η μοναδική αξιοπρεπής διέξοδος μας.»

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Για ακόμα μία φορά, ο κ. Μητσοτάκης επέδειξε τη γνωστή «αλαζονεία του 41%»

"Η αλαζονεία, από την άλλη, δεν μπορεί να κρύψει τη συνειδητοποίηση της διαρκούς φθοράς της …