Θέση εργασίας σε Περιφέρεια

job200

Την πρόσληψη με σχέση έμμισθης εντολής, µέσα σε αποκλειστική προθεσµία τριάντα (30) ηµερών από την επόµενη της τελευταίας δηµοσίευσης της παρούσας προκήρυξης στον ηµερήσιο τύπο, με επιλογή, δικηγόρου, μέλους του Δικηγορικού ΣυλλόγουΛάρισας, με δικαίωμα παράστασης στον Άρειο Πάγο, για την πλήρωση μίας (1)οργανικής θέσης Προσωπικού Ειδικών Θέσεων και ειδικότερα Δικηγόρου, ανακοινώνει η Νομική Υπηρεσία της έδρας της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα.

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν ή να αποστείλουν µε συστηµένη επιστολή τις εργάσιµες ώρες και ηµέρες και από ώρα 7.30 π.µ. έως 14.30 µ.µ. στο Τµήµα Προσωπικού της ∆ιεύθυνσης ∆ιοίκησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας (∆ιοικητήριο – 411 10 - ΛΑΡΙΣΑ).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πληρώνεται το ΚΕΑ Σεπτεμβρίου 2023

Πληρωμή για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, πρώην ΚΕΑ, Σεπτεμβρίου 2023. Πότε εμφανίζονται διαθέσιμα τα χρήματα …