Ένταξη ανέργων-πτυχιούχων στο πρόγραμμα «Incubator»(VIDEO)

IDEA==A

Νέους ανέργους που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο πρόγραμμα, να δηλώσουν συμμετοχή, στο πρόγραμμα «Incubator», προσκαλεί ο "Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Solidarity Mission", στα πλαίσια της έναρξης του Προγράμματος Incubator – Θερμοκοιτίδα Κοινωνικών Επιχειρήσεων.

Μετά από αξιολόγηση των αιτήσεων οι συμμετέχοντες θα ενταχθούν στο πρόγραμμα και θα έχουν υποστήριξη προκειμένου να υλοποιήσουν την επιχειρηματική τους ιδέα για πέντε μήνες.

  • Δηλώσεις Συμμετοχής έως: 12 Μαΐου 2016
  • Διεξαγωγή Συνεντεύξεων: 13-14 Μαΐου 2016
  • Έναρξη: 16 Μαΐου 2016
  • Λήξη: 27 Οκτωβρίου 2016

Σκοπός του προγράμματος είναι η συμβολή στη μείωση της νεανικής ανεργίας και στην ανάπτυξη της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας.

Μετά από αξιολόγηση των αιτήσεων οι συμμετέχοντες θα ενταχθούν στο πρόγραμμα και θα έχουν υποστήριξη προκειμένου να υλοποιήσουν την επιχειρηματική τους ιδέα για πέντε μήνες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να:


Οι παρεχόμενες υπηρεσίες της Θερμοκοιτίδας είναι συμβουλευτική επιχειρήσεων, εκπαίδευση, coaching, mentoring, φιλοξενία σε συνεργατικό χώρο, λογιστική και νομική υποστήριξη και διοργάνωση εκδηλώσεων δικτύωσης. Εκτός από την υποστήριξη σε θέματα επιχειρηματικότητας, δίνει έμφαση στην ανάπτυξη προσωπικών δεξιοτήτων και στην ανάπτυξη της ομαδικότητας μεταξύ των μελών της κοινωνικής επιχείρησης.

Η Θερμοκοιτίδα Κοινωνικών Επιχειρήσεων του Solidarity Mission, απευθύνεται σε ανέργους, ηλικίας 18 έως 40 ετών, οι οποίοι επιθυμούν να ιδρύσουν κοινωνικές επιχειρήσεις. Σημαντικότερα κριτήρια για την αξιολόγηση και την επιλογή των αιτήσεων είναι η επιχειρηματική ιδέα να έχει ως σκοπό τη λύση κάποιου κοινωνικού προβλήματος και να δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.

 

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία άνοδος 4,48% και ετήσια κέρδη 12,52%

Η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδος υπερέβη τα επίπεδα των 100 …