Φόβοι για θύματα μετά από ισχυρό σεισμό στην Κίνα

590_3d4a9a107423ab0900a1857076183c18

Συναγερμός έχει σημάνει στον κρατικό μηχανισμό, από την ισχυρή σεισμική δόνηση στην περιοχή των Τσένγκντου στην αυτόνομη περιοχή του Θιβέτ, των 5,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με τις τοπικές αρχές αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο για θύματα μεταξύ των κατοίκων.

Τα σωστικά συνεργεία βρίσκονται στην διαδρομή για το σημείο, έχοντας μαζί τους και μηχανολογικό εξοπλισμό, σε περίπτωση που χρειαστεί για την διάσωση θυμάτων και εγκλωβισμένων.

Όπως μετέδωσε το Κινεζικό Σεισμολογικό Κέντρο, το εστιακό βάθος του σεισμού προσδιορίστηκε στα επτά χιλιόμετρα, με το επίκεντρο του να βρίσκεται στην πόλη Κάτα, η οποία αποτελεί την έδρα δύο κεντρικών βουδιστικών ναών.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΗΠΑ-Χρηματιστήριο: Με άνοδο έκλεισε η Γουόλ Στριτ

Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones έκλεισε με άνοδο 176,59 μονάδων ή 0,46% στις 38.852,27 μονάδες. …