Οι διαιτητές των τελικών Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ(ΦΩΤΟ)

podosfairo

O 41χρονος Άγγλος διαιτητής, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ορίστηκε από την UEFA ώστε να διευθύνει τον τελικό του Champions League (Ρεάλ - Ατλέτικο), το Σάββατο 28 Μαΐου στο Μιλάνο. Ο Σουηδός, Γιόνας Έρικσον στον τελικό του Europa League (Λίβερπουλ-Σεβίλλη).

Αυτός θα σφυρίξει τον τελικό του Champions League - ΦΩΤΟ

Το Σάββατο 28 Μαΐου, στο Μιλάνο, η Ατλέτικο και η Ρεάλ διεκδικούν το τρόπαιο του Champions League της τρέχουσας σεζόν με την UEFA να ορίζει τον 41χρονο Άγγλο διαιτητή και ηλεκτρολόγο στο επάγγελμα, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ως διαιτητή της αναμέτρησης.

Ο Γιόνας Έρικσον από τη Σουηδία θα είναι ο διαιτητής του τελικού του Europa League ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Σεβίλλη στη Βασιλεία. Ο 42χρονος είναι διεθνής από το 2002 και φέτος έχει διαιτητεύσει πέντε ματς σε Champions League και Europa League. με τελευταία αυτό ανάμεσα στη Μπράγκα και τη Σαχτάρ. Βοηθοί του οι Σουηδοί Ματίας Κλασένιους, Ντάνιελ Γουάνμαρκ, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Νορβηγός Σβέιν Μόεν.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνέντευξη Ερντογάν στην Καθημερινή πριν τη συνάντηση με Μητσοτάκη

«Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διασφαλίσουμε ότι η ειρήνη και …