Στη βουλή το νομοσχέδιο ΣΟΚ για «κόφτη»-έμμεσους φόρους-κόκκινα δάνεια

OLAAA

Αυτοί ασχολούνται με τα δώρα με τις γραβάτες στον πρωθυπουργό και αν ξέρει να δένει κόμπους λόγω της θητείας του στο ναυτικό και οι Έλληνες, με την καταιγίδα των φόρων που θα κληθούν να πληρώσουν, ώστε να μπορέσει ο Τσίπρας, να φορέσει επιτέλους την πολυπόθητη γραβάτα, όταν στον λαό αντί για γραβάτα τοποθέτησε την θηλιά!

Σε αυτό το σκηνικό θα φέρει στην βουλή προς ψήφιση το περιβόητο  νομοσχέδιο για

  • τους έμμεσους φόρους
  • το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων,
  • τα «κόκκινα» δάνεια
  • τον μηχανισμό με τον «κόφτη» δαπανών.

Σκοπός του επιτελείου της συγκυβέρνησης, που δεν έχει σταματήσει να χαμογελά ευτυχισμένο που σκότωσε τους Έλληνες , είναι η ψήφιση του νομοσχεδίου μέχρι τις 23 Μαΐου.

Έτσι θα ολοκληρωθεί και η αξιολόγηση στο Eurogroup της 24ης Μαϊου, για την εκταμίευση της δόσης των 5,7 δισ. Ευρώ μέσα στο Ιούνιο, ποσό σχεδόν αντίστοιχο με τον μηχανισμό στον οποίο εντάχθηκε η Ελλάδα…..

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αγορά ακινήτων: Συνεχίζεται η αυξητική τάση τιμών- Το ενδιαφέρον επενδυτών

Ποιοι είναι οι κυριότεροι λόγοι σύμφωνα με τις πρόσφατες εκτιμήσεις της Τράπεζας της Ελλάδος  H …