Οι ματωμένες ποδιές των Νοσηλευτών

imerisia_LARGE_t_1061_44512410_type13031

Πρωτοτύπησαν και πάλι οι εργαζόμενοι των νοσοκομείων στην συγκέντρωσή τους στο Υπουργείο Υγείας, διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση που επικρατεί στα Δημόσια Νοσοκομεία.

Κρέμασαν ένα πανό που προσέλκυσε τα βλέμματα, αφού ήταν με  ματωμένες ποδιές και μπλούζες, σε συμβολική μορφή με την αναγραφή «κινδυνεύουμε», ανήμερα της παγκόσμιας ημέρας νοσηλευτή.

«Η σημερινή ημέρα θα ήταν ημέρα γιορτής, εάν είχαν καλυφθεί οι κενές οργανικές θέσεις των Νοσοκομείων και ειδικότερα  των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) διασφαλίζοντας έτσι τον δημόσιο χαρακτήρα του συστήματος υγείας  και δεν αναγκάζονταν οι νέοι συνάδελφοι να αφήσουν την πατρίδα για την εξεύρεση εργασίας», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας Δημήτρης Σκουτέλης, που σημείωσε πως:

«Είναι μέρα προβληματισμού για τις δραματικές συνθήκες στο χώρο της δημόσιας υγείας τόσο για τον κλάδο τους όσο και οι ασθενείς.»

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογικές δηλώσεις: Χωρίς επιπλέον φόρο το 77% - Στα 349 ευρώ η μέση επιστροφή

Για τους 77 στους 100 φορολογούμενους δεν προκύπτει επιπλέον φόρος- Επιπλέον φόρο καλούνται να πληρώσουν …