Παππάς: Με μισή καρδιά αποφάσισε τα μέτρα η κυβέρνηση(VIDEO)

PAPPASSS

«Με μισή καρδιά αποφάσισε η Κυβέρνηση  τα μέτρα, τα οποία θα μπορούσαν να εφαρμοστούν με διαφορετικό τρόπο», όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στη Deutsche Welle, ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, ο οποίος συνέχισε λέγοντας:

«Η συμφωνία μας είναι ένας συμβιβασμός, αποτελείται από τις απαιτήσεις των εταίρων μας, καθώς και από τις δικές μας επιθυμίες. Υπό αυτήν την έννοια, το πρόγραμμα δεν είναι εντελώς δικό μας, είναι ένας συμβιβασμός».

Παράλληλα, αρνήθηκε να αναλάβει την ευθύνη για τα 17 δισεκατομμύρια ευρώ, που διαφεύγουν από τον κρατικό κορβανά κάθε χρόνο στην παραοικονομία, αναφέροντας πως: «αυτό αποτελεί άλλη μια ακραία έκφραση, που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου Μάικλ Φρίντμαν, αναφορικά με το αν υπάρχει κάποια διαφορά με το πρόσφατο παρελθόνμε τις έκτακτες συνεδριάσεις, ο υπουργός δήλωσε «εμείς ποτέ δεν αρνηθήκαμε τα εσωτερικά προβλήματα του ελληνικού κράτους, της οικονομίας και της κοινωνίας, αλλά αυτά τα προβλήματα, σε συνδυασμό με μια εντελώς λανθασμένη προσέγγιση στην διαχείριση της κρίσης, οδήγησαν σε μια τόσο σοβαρή ύφεση».

 

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ανδρουλάκης: Στόχος μας η μακροπρόθεσμη ευημερία του λαού

«Νίκη του ΠΑΣΟΚ σημαίνει ευημερία και προοπτική για όλους τους Έλληνες» δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης …