Η τριμερής για την «Ηλεκτρονική Αθηνών», χωρίς την Ηλεκτρονική!

ilektronikh-apolysh

Πρώτα συναντήθηκε εν κρυπτώ μαζί του και τώρα εκφράζει την θλίψη του που δεν παρέστη στην τριμερή συνάντηση για επίλυση του προβλήματος, το υπουργείο Εργασίας, σχετικά με τον εργοδότη της Ηλεκτρονικής.

Στην θέση του έστειλε την σύνδικο της εταιρείας και ο ίδιος ο εκπρόσωπος της ιδιοκτησίας, παρότι είχε κληθεί, υποστήριξε πως δεν παρέστη γιατί « η εταιρεία πλέον εκπροσωπείται από την σύνδικο».

Τελικά η τριμερής πραγματοποιήθηκε παρουσία της συνδίκου της εταιρείας και είχε ως αντικείμενο, με βάση την ανακοίνωση του Υπουργείου:

«Τη λήψη συγκεκριμένων μέτρων για την επίσπευση των πτωχευτικών διαδικασιών. Η συζήτηση έγινε σε δημιουργικό κλίμα συνεργασίας».

Επίσης το Υπουργείο τονίζει:

«Το λυπηρό είναι πως για μια ακόμα φορά δεν εμφανίστηκε. Η παρουσία όμως της ιδιοκτησίας θα μπορούσε να έχει θετικό συμβολικό/πολιτικό χαρακτήρα καλής θέλησης, που για μια ακόμα φορά δεν επιδείχθηκε από την πλευρά αυτή, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το υπουργείο βρίσκεται στη διάθεση των εργαζομένων για ότι χρειαστούν, ενώ προτάθηκε ένας εκπρόσωπός τους να συμμετέχει στην ομάδα εργασίας του Υπουργείου που επεξεργάζεται δέσμη μέτρων για την ανακούφισή τους και την προσπάθεια επανένταξής τους στην αγορά εργασίας.»


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: Θέλουμε να κυβερνήσουμε καλύτερα για το καλό όλου του κόσμου

Αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία παρατήρησε πως κυβερνά πέντε χρόνια τώρα και δεν μπορεί ακόμα να …