Δραστική παρέμβαση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου(VIDEO&ΦΩΤΟ)

xenodo

Με εργαζόμενους του ξενοδοχείου της Σταλίδας και στελέχη της διοίκησης της επιχείρησης, συναντήθηκε κατά την αιφνιδιαστική του επίσκεψη στην τουριστική μονάδα, το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου.

Αρχικά κατήγγειλε τις συμβάσεις-ταφόπλακα που καλούνται να υπογράψουν οι εργαζόμενοι, τους οποίους προειδοποίησε να μην τις υπογράψουν, γιατί προβλέπουν μείωση από τα 830 ευρώ στα 586 ευρώ το μήνα!!!

Τους εξήγησε ότι όλη η διαδικασία νομιμοποίησης τους γίνεται με παράτυπες διαδικασίες, ενώ ταυτόχρονα προχώρησε στη διανομή ενημερωτικού υλικού σε προσωπικό και πελάτες του ξενοδοχείου.

Από την πλευρά της η διοίκηση απάντησε απλώς πως «κάθε εργαζόμενος καλείται να αποφασίσει μόνος του για το τι θα πράξει.»

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αναμείνατε στο ακουστικό σας …798 χρόνια

Eπτά εκατομμύρια ώρες έχασαν στο τηλέφωνο ο Βρετανοί φορολούμενοι στην περίοδο 2023-2024, περιμένοντας να εξυπηρετηθούν …