Mετρό, τραμ και ΗΣΑΠ, οδηγούνται σε νέο απεργιακό κύκλο

mme-apergia-tram-660_19

Την προσεχή Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν  οι συνελεύσεις των  σωματείων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, προκειμένου να προγραμματίσουν τον επόμενο κύκλο των κινητοποιήσεών τους, που θα περιλαμβάνουν, απεργίες, στάσεις εργασίας, αλλά και εκδηλώσεις ενημέρωσης του επιβατικού κοινού, για τα άλυτα προβλήματά τους σε ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, τραμ και μετρό, τα οποία όπως υποστηρίζουν θα επιδεινωθούν και σε βάρος των επιβατών, με το προωθούμενο κυβερνητικό σχέδιο της ιδιωτικοποίησης των αστικών συγκοινωνιών.

Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί είναι το γεγονός της αιφνιδιαστικής κατάληψης από νωρίς της Δευτέρας το πρωί, της συμβολικής κατάληψης στα κεντρικά γραφεία της ΣΤΑΣΥ.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

IOBE: Σταθερός ο δείκτης οικονομικού κλίματος

Σε καμπή βρίσκεται η ελληνική οικονομία, σύμφωνα με το ΙΟΒΕ   Στα …