Έξαλλο το υπουργείο για μη πληρωμή εργαζομένων

ypourgeio-ergasias_8_0

Απόλυτα αγανακτισμένο δηλώνει το Υπουργείο Εργασίας, που προέβη σε δημόσια καταγγελία εργοδότη, που διατηρεί απλήρωτο το προσωπικό του, αδιαφορώντας όπως τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση, ακόμα και να προσέλθει στις προσπάθειες που καταβάλλει το υπουργείο για την εξεύρεση λύσης.

Στην ανακοίνωσή του ο γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας, αναφέρει:

«Για μια ακόμη φορά η διοίκηση του Ραδιοφωνικού Σταθμού ΒΗΜΑ FM αγνόησε τόσο τους εργαζόμενους όσο και το Υπουργείο Εργασίας επιλέγοντας να απουσιάζει εκ νέου από την τριμερή συμφιλιωτική συνάντηση που έγινε την Παρασκευή 20.05.2016.

Η νομική εκπρόσωπος του Ρ/Σ δεν είχε καμία εξουσιοδότηση που να δεσμεύει την εταιρεία, ως προς τα θέματα που αφορούσε η συνάντηση. Μετά από τα παραπάνω και με πρόταση του Γ.Γ. του Υπουργείου και συμφωνία των εργαζομένων η συνάντηση διακόπηκε, με κοινή εκτίμηση, ότι η στάση της εταιρείας δείχνει αδιαφορία για τους εργαζόμενους που είναι απλήρωτοι για σημαντικό χρονικό διάστημα.

Άμεσα θα ενεργοποιηθούν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του Υπουργείου και θα προχωρήσουν όλες οι εκ του νόμου προβλεπόμενες διαδικασίες, που αφορούν σε οφειλή δεδουλευμένων.»


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αναμείνατε στο ακουστικό σας …798 χρόνια

Eπτά εκατομμύρια ώρες έχασαν στο τηλέφωνο ο Βρετανοί φορολούμενοι στην περίοδο 2023-2024, περιμένοντας να εξυπηρετηθούν …