Περιφέρεια γνωστοποιεί μία θέση

jobonline searching

Για την κάλυψη των αναγκών του σε προσωπικό και για την προσήκουσα λειτουργία του ‘’Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Λασιθίου’’, το "ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ", ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με Ψυχολόγο Π.Ε., με σύμβαση μίσθωσης έργου, διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης και καταληκτική ημερομηνία 31η Μαΐου 2017, υπό καθεστώς έκδοσης δελτίου παροχής υπηρεσιών για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δώδεκα (12) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει την επόμενη της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας στις εφημερίδες ή της ανάρτησης στα Γραφεία του ‘’ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ’’ εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη από την δημοσίευση στις εφημερίδες.

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά των υποψηφίων θα κατατίθενται:

Στο χώρο των Διοικητικών Υπηρεσιών του ‘’ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ’’ που βρίσκονται Ηράκλειο Κρήτης (Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου T.K. 71 410) ή θα αποστέλλονται ταχυδρομικά με συστημένες επιστολές με την ένδειξη: Αίτηση για την σύναψη ιδιωτικού συμφωνητικού ψυχολόγου με σύμβαση μίσθωσης έργου.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2810215266, 2841032235, 2841341304, από 10:00 π.μ έως 13:00 μ.μ. κατά τις εργάσιμες ημέρες.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ράμα: Πολιτικές αντιδράσεις για την προεκλογική συγκέντρωσή του στη χώρα μας

Ο Κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε περιττή την έλευση του Ράμα στην Ελλάδα - ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: "Προκλητική ενέργεια" - ΠΑΣΟΚ: …