3 ημέρες μόνο για τις αιτήσεις τρίμηνης ισχύος

εργασια
Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου τρίμηνης διάρκειας για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχιακών ή πρόσκαιρων αναγκών του, εξέδωσε ο Δήμος Νέστου.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1. Αντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
2. Αντίγραφο τίτλου σπουδών. Σε περίπτωση τίτλου σπουδών της αλλοδαπής επίσημη μετάφραση αυτού.
3. Άδεια ναυαγοσώστη, εκδιδόμενη από Λιμενική Αρχή.
4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
5. Υπεύθυνη Δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν. 3584/2007.
6. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986 στην οποία αν να δηλώνουν το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο που συμπληρώνεται κατά την τελευταία ημέρα της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν. 2190/1994 με την ιδιότητα του εποχιακού υπαλλήλου ή για κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών, ή όχι.
Σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί να δηλώσουν την υπηρεσία στην οποία απασχολήθηκαν και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησης (έναρξη και λήξη).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο γραφείο προσωπικού του Δήμου Νέστου μέχρι και την 27/5/2016 ημέρα Παρασκευή.
Η παρούσα δημόσια γνωστοποίηση θα αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος, στον πίνακα ανακοινώσεων του ΚΕΠ, στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου και στο διαύγεια.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνάντηση Χάρη Δούκα - Εκρέμ Ιμάμογλου

Οπως αναφέρει ο Χάρης Δούκας σε ανάρτησή του στο facebook σήμερα είχε διμερή συνάντηση με …