Άνοιξε η υποβολή για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου

douleia-620x320

Ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του προγράμματος Επισκοπήσεις 2016, εκδηλώνει το  Ινστιτούτο Μεσογειακών Δασικών Οικοσυστημάτων του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ – ΔΗΜΗΤΡΑ.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ

Όσοι επιθυμούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους καλούνται να υποβάλουν εγγράφως πρόταση για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου, κατ’ άρθρο 681 ΑΚ, μέχρι και την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016 και ώρα 15:00, σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη «Για την αριθμ. 18109/608/23.5.2016 Πρόσκληση εκδήλωσης Ενδιαφέροντος». Η πρόταση (φόρμα υποβολής: σελ. 4 της παρούσης) υποβάλλεται στα γραφεία του Ινστιτούτου Μεσογειακών Δασικών Οικοσυστημάτων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας, του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, οδός Αλκμάνος Τέρμα, ΤΚ 115 28 Ιλίσια, Αθήνα (είσοδος από Ούλωφ Πάλμε), 1ος όροφος γραφείο 257 κα Παπαευαγγέλου Εύη. Προτάσεις που θα παραληφθούν μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα δεν θα γίνουν αποδεκτές. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 210 7784850 (εσ.1 ) κα Παπαευαγγέλου.

Συγκεκριμένα ενδιαφέρεται για την υποβολή πρότασης προς σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, με αντικείμενο:

Το αντικείμενο απασχόλησης:

Eπεξεργασία δειγμάτων και αρχειοθέτηση των εργαστηριακών αναλύσεων ως εξής:

– Monochamus sp.: 540 δείγματα

– Bursaphelenchus xylophilus : 410 δείγματα

– Gibberella circinata 400 δείγματα

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

– Πτυχίο Δασολογίας

– Προηγούμενη αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον τεσσάρων (4) μηνών στην ανάλυση:

α. βιολογικών δειγμάτων,

β. απομονώσεων και

γ. βιοδοκιμών.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

«Φωτοβολταϊκά στο χωράφι» Λήγουν οι αιτήσεις

Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας: «Φωτοβολταϊκά στο …